Numirea s-a facut ca urmare a promovarii de catre domnul judecator a concursului pentru ocuparea functiilor de conducere organizat prin intermediul Institutului National al Magistraturii, la Bucuresti, in perioada 23.03.2018 – 28.06.2018, acesta fiind declarat admis cu media finala 9,420.

Domnul judecator Stamate-Tamasan Nicolae s-a nascut la data de 14 martie 1980 in Municipiul Tecuci, judetul Galati, este casatorit si are trei copii.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, profesand ulterior ca avocat in cadrul Baroului Bucuresti. Din anul 2010 isi desfasoara activitatea ca judecator, profesand, pe rand, la Judecatoriile Satu-Mare si Baia Mare, la ultima detinand si functia de vicepresedinte, si la Tribunalul Maramures, Sectia I civila.

La data de 1 ianuarie 2018 a fost numit in functia de vicepresedinte al Tribunalului Maramures, din data de 13 aprilie a.c. asigurand si interimatul functiei de presedinte, ramasa vacanta ca urmare a eliberarii din functie, prin pensionare, a doamnei judecator Lihet Cristina-Laura”, se arata intr-un comunicat de presa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet