“Prin Casa de avocatură Mușat și asociații, Klaus Iohannis a depus pe 27 noiembrie 2015 constestație în anulare la Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov prin care i-a fost luată una dintre cele șase case pe care le deține în Sibiu de pe vremea cînd era primar.

Pe 12 noiembrie 2015, Curtea de Apel Brașov a constatat că actele prin care Carmen Iohannis, consoarta lui Klaus Iohannis, proclamată ca Răvășitoare de tulnicarii mediatici prezidențiali, a pus mîna pe casa din Sibiu au fost falsificate de secretarul primăriei Porumbacu de Jos (Sibiu), infracțiune pentru care respectivul funcționar a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare”, a spus Cristoiu.

Acesta adaugă că ceea ce a făcut soția președintelui, Carmen Iohannis, împreună cu soțul său este o infracțiune „primitivă, gen furtul unei poșete după ce victima a fost lovită cu o bîtă în cap”.

„Carmen Iohhanis a devenit moștenitoarea unui sibian proprietar a două case în centrul orașului și prin aceasta ea a revendicat casa respectivă. Numai că între ea și proprietar, răposat în 1969, nu era o legătură mai mare decît între Marele Zid Chinezesc și Para Mălăiață care stă să cadă în gura lui Nătăfleață!

Cînd am citit despre escrocheria asta primitivă, m-am gîndit cum mi-ar fi stat mie să aranjez cu primarul din Boloteşti să mă facă fiul din flori al moşierului care a deținut sute de hectare de vie în zonă.

Așadar, Klaus Iohannis vrea să-și ia casa înapoi.

N-are importanță că același Klaus Iohannis măcăne pe întinsul poiatei de la Cotroceni că deciziile Justiției sunt literă de lege, el angajîndu-se să apere independența magistraților pînă-n pînzele albe.

Cînd e vorba de bunul lui, chiar și de cel obținut prin escrocherie, pentru Klaus Iohannis deciziile Justiției nu mai sunt literă de lege.

Mai mult ca sigur, Președintei Completului de la Curtea de Apel Brașov, Secția Civilă, care a cutezat să-l deposedeze pe Klaus Iohannis de casa din centrul Sibiului, din care el obține, în chip chiaburesc, bani frumoși din chirie (30.000 de euro în 2011), SRI-ul i-a pus deja microfoane și în tubul de ruj, ca să vadă dacă n-are legături cu teroriștii, iar CSM se pregătește s-o ancheteze pentru abateri disciplinare. Asta dacă nu cumva Codruța Kovesi nu s-a grăbit s-o ia înaintea lor, pritocindu-i un dosar judecătoarei!”, a mai spui Ion Cristoiu.

Jurnalistul precizează despre legătura dintre Casa de avocatură Mușat și asociații cu președintele Iohannis, spunând despre acesta că este un client mai vechi, datorită ei, Klaus Iohannis obținând sentință favorabilă în procesul cu ANI. În plus soția celui care a înființat această casă este șefa colectivului care i-a scris președintelui cartea „Pas cu Pas”.

Cristoiu vorbește apoi despre un dialog pe care l-a avut cu Sabin Orcan la postul B1TV cu privire la vacanța lui Iohannis de Crăciun, în Florida.

“Pe lîngă neobrăzarea de a nu face Crăciunul în țară, cum e tradiția în toate țările democratice, petrecerea Crăciunului în Florida ridică următoarele întrebări:

1. Cine-i plăteşte cuplului Iohannis acest nou concediu de lux? Dacă nu statul român, atunci care persoană e atît de generoasă încît să scoată din buzunar o sumă frumuşică? Sau poate e vorba de o persoană care va fi răsplătită cu un contract pentru generozitatea ei?

2. Deplasarea unui preşedinte şi pentru atîta timp în Florida reclamă o cheltuială babană de la buget pentru tîrla de SPP-işti şi consilieri. De ce trebuie să ne coste ațît de scump o Rață mecanică?

Obişnuit cu politicieni posdecembrişti preocupați de Ce spune opinia publică şi prin urmare deosebit de atenți la faptele şi cuvintele lor, mi-am zis că poate Klaus Iohannis e pur şi simplu un politician amator.

În emisiune mi-am dat seama că alta e explicația.

Pe Klaus Iohannis îl doare în c.. (a se citi în cot) de opinia publică.

Şi nu pentru că e un nătîng în politică, ci pentru că ştie un adevăr:

El nu depinde de opinia publică.

El depinde de Sistem!

A ajuns preşedinte fără să mişte deget în ceea ce se numeşte bătălia electorală.

De fapt a fost pus acolo de Sistemul instituțiilor de forță din România.", a spus acesta.


În încheiere, Cristoiu afirmă că este de părere că Iohannis își va recupera casa.

“Sînt sigur că Klaus Iohannis îşi va lua casa înapoi!

Tinerii au vrut să-și ia țara înapoi și n-au reușit.

Klaus Iohannis vrea să-și ia casa înapoi și va reuși!”, a încheiat Ion Cristoiu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet