Fostul politician şi-a ieşit din fire, mai ales că a avut parte de acelaşi tratament şi din partea primei sale soţii, informează B1 TV.

În urmă cu trei ani, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel formau un cuplu fericit, după toate aparenţele de atunci. Numai că, după o vacanţă la munte, cei doi s-au despărţit spre surprinderea multora.

Totul a început după ce Valentina s-a accidentat pe pârtia de schi. A doua zi, vedeta a plecat în America pentru a se trata. În acest timp, Valentina a anunțat că divorţează, fără a dezvălui şi motivul pentru care face acest pas.

Se pare că frumoasa blondă s-ar fi certat serios cu Boureanu după ce acesta a descoperit că ea îl înşală cu Borcea. Lucrurile ar fi degenerat, susţin apropiaţii, iar politicianul a lovit-o pe Valentina.

”În acea vacanţă, Valentina a stat izolată, tot timpul era cu telefonul în mână. Şi la masă se asigura ca stă într-un alt colţ faţă de Cristian Boureanu. La un moment dat, el s-a dus după ea şi a găsit-o vorbind prin mesaje. Pelinel nu a mai avut cum să mai nege că vorbea cu Cristi Borcea. Se spune că el i-ar fi dat şi o palmă atunci, şi-ar fi pierdut controlul. Boureanu a suferit enorm, mai ales că şi prima soţie l-a înşelat. De atunci, el nu a mai vrut să audă de Valentina, dar nu a spus nimănui ce s-a întâmplat de ruşine”, a spus un apropiat al foștilor soţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet