Un sondaj de opinie realizat de Fox News arata că Hillary Clinton are 45% din intenţiile de vot, iar Donald Trump 43%. Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.211 alegători înregistraţi şi îi ia în calcul şi pe ceilalţi doi candidaţi, libertarianul Gary Johnson şi reprezentantul Partidului Verzilor, Jill Stein.

În sondajele anterioare, Clinton conducea cu 3% în urmă cu o săptămână şi cu 6% la jumătatea lui octombrie.

Intre timp, noi masuri vin cu doar cateva zile inainte de scrutinul asteptat de americani. Un judecător din statul Ohio interzice staffului de campanie al lui Donald Trump să îi hărţuiască pe cei care ies de la vot, la alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie. Asta pentru că suporterii lui Trump intenţionau să organizeze "sondaje de opinie", întrebând alegătorii cu cine au votat.

Mai mult, se interzice hărţuirea verbală şi fotografierea alegătorilor în apropierea secţiilor de votare. Decizia este valabilă şi pentru cei care o susţin pe Hillary Clinton.

Masura vine după ce, la sfârşitul lui octombrie, oficialităţi din Partidul Democrat l-au dat în judecată pe Trump pentru hărţuirea alegătorilor minoritari, în şase state.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet