Există, totuşi, unele informaţii care ar indica faptul că jurnalista ar fi făcut infarct şi a murit în somn. Cristina Ţopescu ar fi fost în viaţă pe 28 decembrie 2019, când a avut ultimul apel telefonic şi se presupune ca în jurul Anului Nou ar fi decedat.

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat miercuri, la ora 12, iar tot atunci se va face şi o slujbă, informează surse din apropierea familiei.

Corpul Cristinei Ţopescu va fi incinerat

Trupul Cristinei Ţopescu va fi incinerat, au anunţat surse din apropierea familiei, acest lucru urmând a se întâmpla miercuri, 15 ianuarie 2020, la crematoriul uman, unde va fi ţinută şi o slujbă religioasă.

Cristina Ţopescu a fost descoperită decedată, în propria casă, de o vecină care nu o mai văzuse de la Crăciun. Ea a observat că e ceva în neregulă, după ce a văzut, uitându-se pe geam, că unul dintre câinii Cristinei Ţopescu ar fi fost mort, în casă.

Femeia a sunat la 112, iar autorităţile au spart uşa, descoperind trupul fără viaţă al Cristinei Ţopescu, dar şi cadavrele a doi câini, care se pare că muriseră de foame. În acest caz s-au demarat toate cercetările specifice, însă se pare că este vorba despre un infarct suferit în timpul somnului.

Jurnalista ar fi împlinit 60 de ani în luna iulie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și