Ciprian Podar, noul presedinte interimar al TSD Baia Mare a aratat ca, aceasta pozitie este una care il obliga la rezultate cat mai bune si la multa munca in cadrul organizatiei. ”In primul rand, doresc sa multumesc conducerii PSD Maramures, PSD Baia Mare, presedintelui TSD Maramures, Cosmin Butuza si colegilor din Biroul Permanent pentru increderea acordata, aceea de a conduce destinele tineretului social-democrat din Baia Mare. Este o bucurie, dar, totodata, o responsabilitate foarte mare. Alaturi de seniori si colegii din TSD Maramures, vreau sa aducem organizatia tinerilor social-democrati din Baia Mare in prim-planul politicii baimarene”, a declarat Ciprian Podar, presedintele interimar al TSD Baia Mare.

Si liderul TSD Maramures, Cosmin Butuza a multumit pentru activitate fostei conduceri a TSD Baia Mare, a felicitat noua echipa a tinerilor social-democrati baimareni si le-a urat mult succes si multa putere de munca in campania electorala care se apropie cu pasi repezi.

”Noi, TSD, suntem cea mai mare organizatie de tineret si acest lucru se datoreaza fiecarui tanar care a ales sa vina in echipa alaturi de noi, in acesti ani. Multumesc fiecaruia pentru munca depusa in acesti ani, pentru profesionalismul si responsabilitatea abordata in fiecare actiune comuna a TSD, pentru felul in care ati raspuns PREZENT la fiecare solicitare a echipei executive a tineretului TSD, dar si la solicitarile seniorilor din PSD, cei care ne-au sustinut in toate actiunile intreprinse. Impreuna am devenit o echipa puternica, un exemplu pentru organizatiile de tineret din tara.

Urmeaza o perioada grea pentru noi, pentru toti reprezentantii social-democrati din judet si din tara. Telul nostru trebuie sa fie unul comun si sa militam pentru acelasi scop: castigarea alegerilor parlamentare din luna decembrie. Trebuie sa strangem randurile si sa demonstram ca PSD isi merita statutul de cel mai mare si cel mai important partid din Romania, din Maramures. Am convingerea ca TSD Baia Mare va reusi sa isi pastreze statutul de cea mai mare organizatie de tineret din municipiu, iar angajamentul pe care ni-l luam este acela de a continua sa dam acestei societati tineri competenti si responsabili, care se vor dovedi profesionisti adevarati in viata politica si in administratie. Impreuna – da, putem!”, a declarat presedintele TSD Maramures, Cosmin Butuza.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și