A fost prezent și președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza, alături de secretarul organizației județene al TSD, Flaviu Bălan, vicepreședintele TSD Maramureș, Florin Bratu, dar și reprezentanți ai tineretului social democrat din Sighetu Marmației.

”Acesta este prima acțiune la Centrul AJUTĂ din Sighetu Marmației, urmând ca, pe vitor, să gândim mai multe evenimente care să includă persoanele cu dizabilități. Aceștia ar trebui să fie un exemplu pentru noi toți prin modul în care știu să se adapteze problemelor cu care s-au născut sau pe care le-au dobândit în timp și oferă o lecție de viață celorlalți oameni. Totodată, aici am găsit persoane care realizează lucrări minunate și ar fi păcat ca aceste obiecte confecționate din mâinile lor să rămână doar în centru, fără a putea fi admirate și achiziționate de publicul larg”, a declarat președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza.

Liderul organizației județene a social-democraților a subliniat că dorește să mulțumească personalului de la Centrul Multifuncțional „AJUTĂ” pentru modul în care se ocupă de persoanele cu dizabilități și a subliniat că cei mai puțini norocoși dintre noi ar trebui să devină o prioritate în viața de zi cu zi, nu doar în pragul sărbătorilor.

Centrul Multifuncțional “AJUTĂ” din Sighetu Marmației are peste 200 de beneficiari, persoane cu nevoi speciale, iar în cadrul atelierelor de terapie prin muncă se realizează obiecte decorative care au fost prezentate, de-a lungul timpului, în cadrul mai multor expoziții.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet