Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii din Argeș, turistul mort e un bărbat de aproximativ 40 de ani. Era profesorul însoțitor al unui grup de aproximativ 40 - 50 studenți.

Cea de-a doua victimă a incidentului, de asemenea, un bărbat, a suferit răni ușoare. Grupul de studenți din care făceau parte amândoi cobora de pe Vârful Moldoveanu către Valea Rea când s-a produs tragedia. Este vorba despre studenți la Geografie, care erau într-o excursie pe munte.

Polițiștii spun că au intervenit în zonă pentru a stabili ce s-a întâmplat, dar au precizat că primele informații indicau faptul că a fost un accident.

La rândul lor, salvamontiștii din Argeș au explicat că o persoană s-a accidentat după ce a căzut zeci de metri în zona de creastă a Masivului Făgăraș, în sectorul Vârful Moldoveanu, Iezerul Triunghiular.

12 salvamontiști din Pitești, Nucșoara și Curtea de Argeș au pornit în misiune de salvare, se afirmă pe Pagina de Facebook a Salvamont România. Operațiunea lor a fost însă îngreunată de starea vremii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet