Vasile Lavric are 60 de ani. A fost căsatorit sau a trăit în concubinaj cu trei surori din Rădăuţi. Prima i-a fost iubită şi a dispărut în 1996, când avea 16 ani. A doua i-a devenit soţie şi a dispărut în 2005, la 31 de ani. Câteva luni mai târziu nu a mai fost de găsit nici a treia soră, în vârstă de 19 ani, cu care bărbatul are şi un copil. Bărbatul a fost adus în Capitală și a fost reținut, dar i s-a făcut rău în timpul audierilor. A fost transportat cu ambulanţa la spital!

Acum poliţiştii îl suspectează pe Vasile Lavric că ar fi comis alte două crime. Dacă informaţiile se confirmă, numărul victimelor ar ajunge la cinci.

"A dat declaraţii, dar a refuzat să le semneze... e vorba de trei dispariţii, nu ştie pe unde sunt, că ar fi prin alte părţi", a spus avocatul lui Lavric.

Actuala iubită a lui Vasile Lavric a făcut o criză de nervi după ce acesta a fost ridicat de poliţişti. Familia suspectului susține că femeile sunt plecate, de fapt, în Italia.

Părinţii surorilor l-au acuzat încă de atunci de crimă, dar, în lipsa probelor, toate dosarele au fost închise. De curând, Parchetului General a dispus reînceperea anchetei, iar surpriza a fost proporţii. În curtea bărbatului au fost găsite resturi de oase şi de mandibule.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și