Bunica lui Ionuţ Gologan a mărturisit că în ultima scrisoare primită de la băiat acesta i-a adresat o rugăminte care a cutremurat-o şi care nu-i mai dă pace. Femeia susţine că nepotul său a rugat-o să ofere pentru el biscuiţi copiilor de pe stradă.

"Mi-a scris o scrisoare în care o rugăminte de-a lui m-a frapat şi care mi-a rămas în suflet. Mi-a spus: «Mamaie să iei biscuiţi şi să-I oferi la copii de pe drum", a declarat femeia pentru România TV.

Bătrâna a precizat că ea este persoana care l-a crescut pe ionuţ de la vârsta de 13-14 ani, când acesta a rămas în custodia tatălui. Femeia spune că toţi cunoscuţii sunt şocaţi de ceea ce I se întâmplă tânărului, cunoscut drept un băiat cuminte, care a avut numai rezultate foarte bune la şcoală. Aceasta a implorat autorităţile abilitate să facă tot posibilul pentru ca sentinţa de condamnare la moarte a nepotului său să fie suspendată. Bunica a spus că tot ceea ce-şi doreşte este ca tânărul să fie repatriat şi să-şi execute pedeapsa în ţară, unde l-ar putea vizita şi membrii familiei.

Citiți restul articolului intrând pe click.ro, dând clic pe SURSA articolului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet