Bunica lui Ionuţ Gologan a mărturisit că în ultima scrisoare primită de la băiat acesta i-a adresat o rugăminte care a cutremurat-o şi care nu-i mai dă pace. Femeia susţine că nepotul său a rugat-o să ofere pentru el biscuiţi copiilor de pe stradă.

"Mi-a scris o scrisoare în care o rugăminte de-a lui m-a frapat şi care mi-a rămas în suflet. Mi-a spus: «Mamaie să iei biscuiţi şi să-I oferi la copii de pe drum", a declarat femeia pentru România TV.

Bătrâna a precizat că ea este persoana care l-a crescut pe ionuţ de la vârsta de 13-14 ani, când acesta a rămas în custodia tatălui. Femeia spune că toţi cunoscuţii sunt şocaţi de ceea ce I se întâmplă tânărului, cunoscut drept un băiat cuminte, care a avut numai rezultate foarte bune la şcoală. Aceasta a implorat autorităţile abilitate să facă tot posibilul pentru ca sentinţa de condamnare la moarte a nepotului său să fie suspendată. Bunica a spus că tot ceea ce-şi doreşte este ca tânărul să fie repatriat şi să-şi execute pedeapsa în ţară, unde l-ar putea vizita şi membrii familiei.

Citiți restul articolului intrând pe click.ro, dând clic pe SURSA articolului.

Citește și

loading...