Familia și apropiații acestuia trebuie acum să parcurgă formalitățile pentru a putea aduce acasă trupul neînsuflețit al artistului.

Marian Băbuț a fost profesor de vioară la Clubul copiilor din Sighet și în același timp instructor la Ansamblul folcloric „Mugurelul”. Activitatea sa a fost remarcabilă, sub îndrumarea regretatului profesor Ansamblul obținând numeroase premii naționale și internaționale.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Redăm mai jos un mesaj de Adio postat pe FaceBOOK de către o elevă, dansatoare în cadrul Ansamblului folcloric „Mugurelul”:

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, aproape de Dumnezeu, iar noi, cei de la Ansamblul Mugurelul, cu durere în suflete, ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost profesor, un al doilea tată pentru toți din Ansamblu!

Domnule profesor, Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace! Veți rămâne mereu în inimile noaste! Vă mulțumim că ne-ați fost mereu alături, ne-ați sprijinit și ne-ați dat un sfat atunci când ați simțit că avem nevoie de dumneavoastră, mai bine zis ne-ați fost ca un al doilea tată și pentru asta vă mulțumim din suflet!

Ați fost un mare om și un foarte bun ceteraș. Dumnezeu să vă odihnească și familiei dumneavoastră să îi dea putere!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și