“Eu nu cred ca vom intra in alegerile prezidentiale impreuna, din pacate. Era un proiect pe care l-am promis romanilor, respectiv USL, cel care va da premier Romaniei. Iata ca noi, liberalii, ne-am tinut de cuvant si am muncit in campania de la parlamentare pentru a ne respecta angajamentul facut.

Acum era randul PSD-ului sa si-l respecte, dar au ales sa faca alianta cu Dan Voiculescu ori lucrul acesta va fi decontat mai devreme sau mai tarziu. Acum, sa incerci o constructie cu Dan Voiculescu renuntand la partidul care a pus bazele USL-ului e un semn de profunda neseriozitate”, a spus Ovidiu Nemes.

Liderul liberalilor a criticat si afirmatiile vicepremierului Liviu Dragnea, care a spus ca USD (PSD, UNPR si PC) poate guverna si fara PNL.

“Din punctul meu de vedere, dupa declaratia de ieri facuta de Liviu Dragnea, e clar pentru toata lumea scopul in care a fost facuta. Scopul constituirii USD-ului l-a dezvaluit domnul ministru Dragnea atunci cand a spus ca USD poate guverna fara PNL.

Cu siguranta ca si un exercitiu interimar pana in momentul prezidentialelor, respectiv alegerilor europarlamentare, a fost gaselnita pentru a-l pregati ca si concept dinainte”, a adaugat Ovidiu Nemes.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și