Măsura suspendării cursurilor în unitățile de învățământ din județ vine în contextul temperaturilor extrem de scăzute înregistrate în ultima perioadă, existând multiple coduri de avertizare meteo în vigoare, atât la nivel de județ cât și la nivel național.

Instituția Prefectului- Județul Maramureș a emis următorul comunicat:

Marţi, 10.01.2017, dupa videoconferinta cu Ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, a avut loc la Instituţia Prefectului-Judeţul Maramureş, o noua întâlnire a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, condusă de prefectul Sebastian Mihai Lupuţ, preşedintele comitetului.

În urma videoconferinţei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, a venit cu solicitarea de a prelungi suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţ, grădiniţe, şcoli şi licee, până în data de 16.01.2017, din cauza condiţiilor de deplasare a copiilor, a frigului şi a problemelor existente cu încălzirea în unele şcoli.

Propunerea a fost aprobată prin votul membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Conducerea fiecărei unităţi de învăţământ va lua toate măsurile astfel încât recuperarea materiei să se realizeze cu respectarea reglementărilor în vigoare şi a asigurării serviciului de permanenţă în perioada 10.01.2017- 16.01.2017.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet