Victima, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost transportată la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei de către un echipaj SMURD, ajuns imediat la faţa locului.

La locului incidentului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de Poliție, asistate de echipaje de Jandarmi.

Poliţiştii au reuşit să prindă făptaşul, fratele vitreg al victimei, în vârstă de 25 de ani, în timp ce acesta încerca să fugă. Agresorul a sărit gardul unei case părăsite de pe strada mai sus amintită, fiind prins de polițiști în timp ce încerca să escaladeze un alt gard.

Mai mulți agenți de poliţie, ajutați de către jandarmi, au căutat cuţitul cu care a fost săvârşită fapta în curtea unei case părăsite. Căutările s-au dovedit dificile din cauza vegetației foarte înalte din curtea respectivă. Cuțitul cu care victima a fost înjunghiată nu a putut fi găsit ieri seară din cauza întunericul.

Martorii aflați la fața locului au declarat pentru Sighet 247 că victima a fost înjunghiată în zona farmaciei BioFARM de pe str. Bogdan Vodă, iar cearta dintre frați s-a iscat pe fondul consumului de alcool. Conform declarațiilor unor cunoștințe de-ale victimei, se pare că între cei doi există un conflict mai vechi din cauza unor datorii pe care le-ar fi avut victima față de agresor.

Victima a fost înjunghiată în zona abdomenului. Tânărul agresat a fost transportat în stare gravă la Spitalul municipal Sighet, fiind ulterior transferată la Spitalul județean de Urgență Baia Mare. Medicii sunt sceptici cu privire la șansele de supraviețuire ale victimei, starea sa fiind foarte gravă.

Se pare că frații, aât victima cât și agresorul, sunt de etnie rromă.

Un martor aflat la fața locului a descris pentru Sighet 247 cum s-a petrecut întregul eveniment: „Victima, imediat după ce a fost înjunghiată, s-a așezat pe bancă lângă noi și apoi a căzut pe spate, lângă bancă. Atât de mare a fost tăietura încât a început să-i iasă `mațele` afară. Amândoi au venit de la bar și lângă farmacie au început să se certe, apoi și-au dat pălmi și s-au îmbrâncit, după care unul a scos un un cuțit și i l-a băgat în furca burții, după care a fugit”.

Martorii erau în stare de șoc când ne-au declarat cele spuse mai sus.

Polițiștii, după ce l-au prins pe agresor, l-au condus la sediul Poliţiei Municipale Sighet pentru audieri. Criminaliştii au efectuat şi ei verificări la faţa locului, sosind în Sighet procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, cei care au preluat acest caz, demarând o anchetă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet