De la sol şi din aer, sute de poliţişti şi jandarmi îl caută pe individul care a ucis cu sânge rece un poliţist în misiune. Desfăşurarea de forţe este impresionantă.

Este căutat în continuare interlopul care a ucis un poliţist
Localitatea Izvin, acolo unde a avut loc tragedia, s-a transformat în cel mai bine păzit loc din România. De aici, pe o rază de 30 kilometri, mascaţii periază fără încetare fiecare metru pătrat şi folosesc chiar şi aparatura pentru supravegherea graniţelor.

Pe timpul nopţii, poliţiştii de frontieră vor fi cei care vor scana câmpurile din jurul Recaşului cu un aparat cu infraroşu pentru a încerca să dea de urmele fugarului.

Un fugar căutat internaţional, pe care patru poliţişti - doi în uniformă şi doi în civil - au încercat să-l prindă ieri într-o casă goală din Izmin. Pentru agentul Cristian Amariei, a fost ultima misiune.

Un martor spune că "era casa înconjurată de poliţişti. Când a ieşit pe geam, a sărit în faţa poliţistului. A scos pistolul şi l-a împuşcat pe poliţist".

Sora poliţistului ucis spune că "noi nu ştiam despre această misiune. Am aflat de la asistenţii de pe Salvare, care ne-au şi spus că a fost împuşcat mortal".

O femeie care a auzit focurile de armă, trase la câţiva metri de casa ei, a încercat să-i acorde primul ajutor poliţistului rănit în gât şi-n piept.

Femeia spune că "se trăgeau focuri de armă ca în Vestul Sălbatic! Eram disperată! Şi sperietura a fost şi mai mare când l-am văzut că moare şi nu pot să îl ajut. Am trecut prin clipe groaznice.
Îmi pare foarte rău. Poliţia a venit cam târziu. Credeţi-mă. Şi Salvarea şi Poliţia au venit târziu".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet