"Zborul Boeing nr. 6936 al Caspian Airlines cu 135 de pasageri a plecat din Teheran spre Mahshahr luni dimineaţă devreme. (Avionul) a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul Mahshahr fără să facă victime", a anunţat agenţia de presă de stat IRNA.

Citând oficiali ai aviaţiei locale, IRNA a declarat că o problemă tehnică a întârziat aterizarea avionului ceea ce a provocat accidentul.

"Avionul nu a luat foc şi toţi pasagerii au părăsit în siguranţă avionul", a declarat pentru IRNA directorul general al aeroporturilor din Khuzestan, Mohammad Reza Rezaei.

Sâmbătă, un avion iranian ce efectua ruta Istanbul-Teheran a efectuat o aterizare de urgenţă pe un aeroport din capitala Iranului din cauza unei probleme tehnice, a anunţat agenţia semioficială de presă Mehr.

Companiile aeriene din Iran au fost afectate de multe accidente, pentru care conducătorii iranieni dau vina pe sancţiunile americane ce blochează companiile aeriene să-şi înlocuiască flota îmbătrânită sau să achiziţioneze piese de schimb din Occident.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și