Accidentul în cauză a fost reclamat în luna mai a anului 2015. Un tânăr de 21 de ani a declarat că, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare, a fost surprins şi accidentat de un alt autoturism al cărui conducător auto nu a respectat semnificaţia indicatorului „Accesul Interzis”. Impactul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din maşina acroşată.

În urma accidentului, şoferul vinovat de producerea coliziunii a abandonat autoturismul condus şi a părăsit locul faptei fără a anunţa autorităţile. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Pentru identificarea bărbatului şi tragerea lui la răspundere, poliţiştii rutieri au beneficiat de ajutorul specialiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

Astfel, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre un băimărean de 32 de ani. Acesta va răspunde pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și