Ieri seară, în jurul orei 19.00, poliţiştii au fost sesizaţi că pe bulevardul Independenţei din municipiul Baia Mare un bărbat face curse cu motocicleta, turând motorul în exces şi deranjând liniştea publică.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi, pe strada Victoriei, pe platforma unei staţii de carburanţi, a observat un motociclist care se pregătea să plece. Poliţiştii l-au oprit şi au imobilizat motocicleta, care nu avea plăcuţă cu număr de înmatriculare. În momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, individul a luat-o la fugă iar poliţiştii au trecut la urmărirea acestuia până într-un imobil de pe bulevardul Independenţei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că fugarul este un băimărean în vârstă de 31 de ani care are permisul de conducere anulat iar motocicleta pe care a condus-o nu este înmatriculată. Deşi nu demult, a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de participare la curse ilegale de maşini, faptă care a condus la uciderea a două persoane, continuă să îşi alimenteze pasiunea ucigaşă riscând din nou să pună în pericol atât viaţa sa cât şi a altor persoane.

Acum este cercetat într-un nou dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are permisul anulat şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și