În apărarea bărbatului se poate spune că soția stătuse în prima parte a călătoriei pe bancheta din spate, scrie The Telegraph, care relatează aventura celor doi argentinieni. Dormise și s-a trezit când Samuel făcea plinul. A coborât să își ia un pachet de biscuiți fără să îl anunțe. Cei doi nu erau însă singuri în mașină, ci și cu fiul lor de 14 ani, aflat pe scaunul din dreapta șoferului, care era prea ocupat cu smartphone-ul ca să observe că mama lui rămăsese la benzinărie.

Claudia a încercat să își sune soțul la telefon, dar semnalul era slab, așa că a apelat la salariații din zona autostrăzii, care au anunțat poliția. Aceștia au găzduit-o în birourile lor, în așteptarea soțului "uituc".

Deși spune că simțea că a uitat ceva, Samuel și-a dat seama doar după 100 de kilometri că acel "ceva" era soția lui. După câteva ore a revenit la benzinăria unde își alimentase mașina și a găsit-o pe Claudia extrem de furioasă, povestesc polițiștii. "Când s-a întors în cele din urmă, după mai mult de două ore, ea a început să dea cu piciorul în mașină. Era foarte supărată. Nu înțelegea cum de i-a trebuit atât de mult timp până să observe lipsa ei. Nu se poate spune că a fost violentă cu el, dar era neagră de supărare", spune agentul din Passo Fundo.

Nu este însă prima aventură de acest tip. Acum doi ani, un german a greșit și mai grav, uitându-și tânără soție tot într-o benzinărie, în timpul călătoriei de nuntă în Franța. A constatat abia după 200 de kilometri că îi lipsea jumătatea și s-a întors după ea. Și în acel caz femeia dormise pe bancheta din spate, amintește 7sur7.be.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet