La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști și jandarmi. Bărbatul avea asupra sa un cuțit cu care amenința că se sinucide, iar oamenii legii au încercat să îl imobilizeze. Pentru că nu au reușit, polițiștii au fost obligați să tragă focuri de avertisment în plan vertical, după care l-au împușcat pe bărbatul agresiv în picior.

Un bărbat a ieșit, marți, pe strada Palanca din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, și a început să facă scandal. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat 4 polițiști și 2 jandarmi, fiind identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 31 de ani, aflându-se în stare de ebrietate.

Acesta se afla în mijlocul străzii, având asupra sa un cuțit și o butelie. Fiind somat de către polițiști să lase cuțitul, acesta l-a pus la gât și amenința că se sinucide.

Astfel, s-a încercat imobilizarea persoanei în cauză, moment în care, acesta a încercat să atace polițiștii cu cuțitul. Polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical și unul asupra persoanei în cauză, împușcându-l în picior.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet