„Salvamont Bistrița-Năsăud intervine în Munții Rodnei, zona Valea Lalei, pentru evacuarea și predarea la IML a unei persoane decedate”, a transmis Salvamont BN pe Facebook.

Bistrițenii sunt ajutați și de colegii din județul vecin.

„Au fost solicitați în spijin și colegii din Suceava. E vorba de un bărbat care a decedat. Nu știm încă mai multe detalii, dar s-ar putea să fie vorba de un lucrător forestier. La acea altitudine nu sunt turiști, de obicei. Oricum, intervenția este în dinamică”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful Serviciului Salvamont BN, Mircea Baciu.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de echipajele Salvamont si predat Serviciului de Medicină Legală.

”Astăzi, 11 octombrie, a fost sesizat, prin 112, faptul că, într-o pădure din zona lacului Lala, un bărbat a fost accidentat.

La fața locului, polițiștii din Sângeorz-Băi au identificat un bărbat, de 52 de ani, din Moisei, județul Maramureș care, din nefericire, a decedat.

Conform primelor date, bărbatul, angajat al unei societăți de exploatare a materialului lemnos, ar fi fost accidentat de trunchiul unui copac. Cadavrul bărbatului a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

Totdată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, pentru verificări de specialitate.

Cercetările în acest caz continuă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sârb.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și