Ieri dimineaţă, la ora 09.55, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, că pe DN1C a avut loc un accident de circulaţie soldat victime.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Vişeu de Sus, care se afla la volanul unui autoturism şi intenţiona să iasă din parcarea unei staţii de carburanţi, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care circula regulamentar pe direcţia Baia Mare – Şomcuta Mare şi a intrat în coliziune cu acesta.

Impactul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto care au fost transportaţi la spital unde le-au fost acordate îngrijiri medicale fără să necesite internarea.

Nici şoferul autoturismului şi nici cel al autoutilitarei, bărbat în vârstă de 45 de ani, din Băiţa, nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă.

Pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să adopte un comportament responsabil în trafic, să manifeste prudenţă şi să respecte regulile de circulaţie.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere de acest gen, recomandăm conducătorilor auto ca, înainte de a schimba direcţia de mers, să se asigure temeinic că nu se apropie nici un autovehicul.

Citește și

loading...