Curtea de Apel Iaşi a anulat rezultatul probei practice, prin care un bărbat din Vaslui a fost declarat respins la examenul auto. Decizia instanţei ieşene este definitivă şi vine după ce, în primă instanţă, Tribunalul Vaslui nu a dat câştig de cauză cetăţeanului.

Demersul bărbatului din judeţul Vaslui demonstrează că răsturnarea rezultatului probei practice a examenului auto nu este o misiune imposibilă, însă pentru o astfel de bătălie este nevoie de răbdare şi nervi de oţel.

Vasluianul a dat în judecată Servicul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRCIV), solicitând judecătorilor să dispună anularea rezultatului la proba practică, să îl declare admis si, în consecinţă, având în vedere ca a promovat proba teoretică, să dispună eliberarea permisul de conducere.

În susţinerea acţiunii juridice, petentul a indicat drept probă înregistrarea video a examinării sale. A solicitat judecătorilor să vizioneze înregistrarea video a probei practice susţinute pentru a observa că a condus fără greşeală şi cu toate acestea poliţistul examinator l-a declarat respins.

Citește mai mult pe Adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet