Copila a venit târziu acasă de la şcoală, în jurul orei 20:30, luni, 25 octombrie. De teamă că va fi certată de părinţi, fata le-a spus părinţilor că a întârziat pentru că a fost violată de un bărbat, într-o casă abandonată. Fata a inventat o poveste incredibilă, demnă de scenarii de film. Le-a mai spus părinţilor că bărbatul a legat-o de mâini şi de picioare, a abuzat-o, iar ea a scăpat pentru că a ţipat atât de tare încât a fost auzită de oamenii care treceau prin zonă şi aşa a fost salvată.

Poveste de film, inspirată de TikTok
Auzind o asemenea poveste înfiorătoare, părinţii nu au stat nicio secundă pe gânduri şi au sunat imediat la poliţie. Nici autorităţile, la rândul lor, nu au pierdut timpul şi au demarat o anchetă de amploare pentru a-l găsi pe presupusul violator. Potrivit calarasipress.ro, poliţia a reuşit, cumva, să identifice şi un suspect: un bărbat care îşi petrecea mai tot timpul în zona indicată de copilă. Acesta a fost luat imediat la întrebări de poliţişti, dar văzând că nu au ce să scoată de la el oamenii legii i-au dat drumul.

Bărbatul în cauză a mers apoi la cârciumă pentru a-şi îneca amarul după o asemenea peripeţie, moment în care a fost luat la întrebări de restul oamenilor din sat. Un salariat al primăriei din localitatea Perişoru, locul unde s-a petrecut întreaga poveste, i-a liniştit pe săteni spunând că fata ar fi inventat totul. Poliţia a schimbat cursul anchetei, iar fetiţa de 8 ani a recunoscut în cele din urmă în faţa psihologului că într-adevăr a inventat această scuză pentru a nu fi certată de părinţi că a stat prea mult la joacă. Copila a mai spus că i-a venit această idee după ce a vizionat un clip pe TikTok în urmă cu câteva zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și