O femeie, vanzatoare intr-un magazin de haine din Baia Mare, a fost agresata de un cunoscut saxofonist din Maramures. Politia a demarat o ancheta, cu toate ca acesta a plecat pana sa ajunga echipajul la fata locului.

Agresiunea s-a petrecut astazi in jurul orei 14.45 la un magazin de haine din Baia Mare. Un cunoscut saxofonist s-a dus la magazinul respectiv pentru a-si cumpara un costum nou.

Conform unor informatii provenite pe surse barbatul a probat unul dintre costumele care i-ar fi placut, insa ar fi fost nemultumit de faptul ca pantalonii nu i-ar fi fost buni. I-a spus acest lucru vanzatoarei, care i-ar fi spus ca nu este obligat de cumpere costumul daca nu ii sunt buni pantalonii.

De aici pana la schimburi de replici acide nu a fost decat un pas. Se pare ca saxofonistul, intr-un acces de furie, a inceput sa o loveasca pe vanzatoare cu pumnii si sa ii o traga de par. Totul sub privirile ingrozite ale celeilalte vanzatoare.

Aceasta din urma a incercat sa intervina, insa fara rezultat. In cele din urma a reusit sa apese butonicul de panica, iar un echipaj al firmei de securitate a sosit in cinci minute la magazinul respectiv. Totodata, un echipaj al Politiei Municipiului Baia Mare a sosit in acelasi timp la solicitarea respectiva. In tot acest timp, saxofonistul a reusit sa dispara de la fata locului.

Dupa vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere politistii l-au identificat pe barbat. Este vorba despre un cunoscut saxafonist din judetul Maramures. Din informatiile noastre, acesta urmeaza sa fie audiat pentru infractiunea de loviri si alte violente. Asta doar daca vanzatoarea va depune plangere la politie in acest sens.

“In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, politistii au identificat un barbat din Berinta, comuna Copalnic Manastur, banuit de comiterea faptei. In cauza se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire si alte violente urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și