"Potrivit rapoartelor preliminare, 38 de persoane au murit, inclusiv două personalul medical", a declarat purtătorul de cuvânt al Oleg Salagay RIA Novosti.
"Trei persoane au supravie╚Ťuit - un asistent medical a condus doi pacienti din cl─âdire ├«n fl─âc─âri", a spus Salagay, adaugand ca un total de 41 de persoane s-au considerat a fi ├«n cl─âdire cu un singur etaj, la momentul incendiului.

O surs─â din poli╚Ťie a declarat pentru RIA Novosti c─â cei mai multi dintre pacienti au murit in somn inhaland fumul, a╚Öa cum au fost probabil sedati de medicamentul prescris.
Serviciile de urgen╚Ť─â regionale a spus ca 12 cadavre au fost g─âsite p├ón─â ├«n prezent ├«n cl─âdirea care a ars aproape complect. C─âutarea este ├«mpiedicat─â de nori grei de fum din zona.
Anchetatorii lucrează la locul incendiului, care a inceput la aproximativ 2:00 și a fost stins în aproape trei ore, se iau în considerare mai multe cauze posibile, inclusiv un scurt-circuit, încălcarea reglementărilor de securitate la incendiu și chiar incendiere.

Un dosar penal a fost deschis, ├«n timp ce ╚Öeful clinicii si asistenta care au supravietuit sunt interoga╚Ťi ├«n leg─âtur─â cu acest incident, conform spuselor Comitetul de Investiga╚Ťie din Rusia.
Un oficial al serviciilor de urgen╚Ť─â locale, a declarat pentru RIA Novosti c─â pompieri au sosit la locul faptei doar la o or─â dup─â ce s-a primit notificarea alarmei de incendiu.
"Cea mai apropiat─â sta╚Ťie de incendiu este la aproximativ 51 kilometri de la zona incendiata. Pompierii ar fi putut ajunge mai devreme ├«n cazul ├«n care focul a avut loc ├«n timpul verii, deoarece exist─â un feribot peste r├óu ", a spus Vadim Belovoshin,sef adjunct al situa╚Ťiilor de urgen╚Ť─â pentru regiunea Moscova.
"Din păcate, feribotul este în prezent închis", a spus oficialul.

Autorit─â╚Ťile din Moscova si din regiune au marcat 27 aprilie ca zi de doliu pentru victimele incendiului

Citește și

loading...