Sunt multe motive pentru care femeile procedeaza astfel, insa exista unul special pe care barbatii trebuie sa il inteleaga: Femeile aleg sa plece intrucat sotii lor nu sunt prezenti. Sunt la munca, fac sport, se joaca, se uita la tv, pescuiesc… iar lista poate continua.

Acesti barbati nu sunt oameni rai, dimpotriva sunt buni. Sunt tati buni, isi sprijina familiile. Sunt placuti, insa cred ca prezenta sotiei este ceva de la sine inteles. In vreme ce ei, nu sunt niciodata prezenti.

Aceste femei ajung sa creada urmatorul lucru: „Cineva m-ar putea rapi chiar de sub ochii sotului meu si el nici macar nu si-ar da seama". Uneori atunci cand isi dau seama de asta sunt speriate. Si uneori plang.

Barbatii ar trebui sa inteleaga ca sotiile lor nu sunt proprietatea lor. Nu le-au dat in stapanire sufletul lor. Trebuie sa stii ca tu i-ai castigat inima si mana. Zi de zi, clipa de clipa. Ai castigat-o cu prezenta ta, setea ta de viata. Este nevoie sa simta tot timpul asta. Vrea sa vorbeasca cu tine despre ce o intereseaza si sa simta ca o asculti.

Citește și

Comentarii