Directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat că se va simţi o modificare în ceea ce priveşte regimul de temperaturi.

"Vom avea în ţară maxime între 2 şi 4 grade Celsius, având în vedere că ieri avea maxime de până la 14 grade. Minimele se vor situa între -11 grade şi 1 grad, cel mai frig urmând să fie în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei", a declarat Elena Mateescu.

Vremea va fi în general închisă, iar precipitaţii sub formă de ninsoare se vor semnala la munte şi în zonele de deal, dar şi în centru, vest şi nord.

"De duminică, aria de precipitaţii se va mări şi va cuprinde mai multe zone ale ţării. Precipitaţiile sub formă de ninsoare vor fi moderate. În special în nord, centru şi la munte, vor predomina ninsorile, dar şi ploaie şi lapoviţă în sud şi sud-est. Izolat, vor fi condiţii de polei", a mai explicat directorul general al ANM, Elena Mateescu.

Meteorologii anunţă că în Bucureşti vremea va fi închisă, precipitaţiile vor fi slabe, iar maximele vor fi de cel mult 2 grade.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și