„Poliţia a primit un telefon la ora 2:30 dimineaţa de la un martor care a anunţat faptul că rămăşiţele umane au căzut într-o intersecţie din cartierul Mushrefa”, a declarat Nawaf bin Naser al-Bouq, purtătorul de cuvânt al administraţiei locale din Jeddah, citat de huffingtonpost.com. Oficialul a mai spus că din primele informaţii reiese că este vorba despre o persoană care se afla în compartimentul trenului de aterizare al unui avion care a trecut pe deasupra oraşului.

Aceasta nu pare să fie o întâmplare singulară însă. În încercarea disperată de a trece graniţa unii oameni profită de securitatea deficitară din anumite aeroporturi, ajung pe pista de decolare şi urcă pe trenul de aterizare al avionului. Majoritatea mor îngheţaţi odată ce avionul se ridică, însă unui supravieţuiesc. În 2010, pe un aeroport din

Arabia Saudită un bărbat a fost descoperit mort pe trenul de aterizare al unui avion ce venea din Liban.

În 2012, trupul unui bărbat orginar din Mozambic care s-a urcat în compartimentul trenului de aterizare al unui avion ce a decolat din Luanda, Angola, a căzut pe un bulevard dintr-un cartier londonez. Pentru că nu avea acte, el a putut fi identificat abia anul acesta când familia sa a recunoscut public că nu îşi permite să îi aducă trupul acasă, potrivit bbc.co.uk.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și