Gazda evenimentului a fost chiar primarul Dublinului, Críona Ní Dhálaigh iar maestrul de ceremonii a fost unul din componentii trupei Boyzone, Keith Duffy care a intretinut atmosfera si a facut ca timpul sa treaca foarte repede. S-a vorbit la superlativ despre voluntarii din Dublin, doamna primar spunand ca "premiile sunt modul municipalitatii de a multumi celor ce se implica, insa nominalizarile primite de fiecare reprezinta recunostinta celor ce au beneficiat de ajutorul voluntarilor".

Intr-un comunicat publicat de Consiliul Local Dublin pe portalul lor, voluntarii sunt numiti "eroi ascunsi ai comunitatilor locale". In cadrul aceluiasi comunicat sunt prezentati si castigatorii fiecarei categorii.

Rezumatul reusitei de ieri in cifre:

- peste 1 milion cetateni in orasul Dublin
- peste 300 de persoane propuse pentru nominalizare
- 8 categorii de premii + 1 premiu special
- 6 nominalizati la fiecare categorie
- 1 castigator la fiecare categorie


Seara trecuta a fost una speciala pentru comunitatea noastra, deoarece am avut doi romani nominalizati si un motiv de mandrie pentru noi ca organizatie, deoarece ambii sunt colegii nostri: Andreea Boamba si Marius Marosan.

A fost o decernare de premii emotionanta, iar mai jos aveti prezentarea nominalizatilor si anuntarea castigatorului la categoria din care faceau parte si colegii nostri - „comunitati noi”.

Premiul oferit castigatorilor consta intr-o insigna de argint conceputa special pentru acest eveniment, iar modelul a fost selectat in urma unui concurs la care au participat bijutieri internationali.

In editia ziarului Evening Herald din aceasta seara veti gasi un material dedicat acestei ceremonii, televiziunea nationala RTE urmand sa prezinte si ei un reportaj, iar site-ul administratiei locale va prezenta poze de seara trecuta.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor ce si-au aratat recunostinta fata de munca voluntara depusa de colegi si i-au nominalizat pentru aceste premii. Este un semn de apreciere din partea voastra si o dovada clara pentru noi ca facem lucruri bune pentru comunitate si ca suntem "pe drumul cel bun" spre o comunitate mai unita in care sa ne ajutam reciproc atunci cand e nevoie. Va multumim!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și