Tot la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au identificat doi minori, în vârstă de 15 şi 16 ani din localitate, care în 08 iulie a.c. au sustras dintr-un garaj bunuri în valoare de 1000 lei. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi restituit părţii vătămate.

La Şomcuta Mare, poliţiştii au identificat doi minori, în vârstă de 9 şi 11 ani din localitate care, în 10 iulie a.c., în jurul orei 19.00, au sustras un telefon mobil dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe strada Cornului. Telefonul, în valoare de 257 lei, a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Poliţiştii din Coroieni, în 11 iulie a.c., s-au sesizat din oficiu că doi bărbaţi, de 37 şi 32 de ani, din satul Vălenii Lăpuşului transportă cu o căruţă otavă furată. Cei doi au sustras otava din locul numit ,,Pe Poduri”, de pe un teren care aparţine unui bărbat din aceeaşi localitate.

Investigaţiile efectuate de poliţiştii din Ulmeni au dus la identificarea unui bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi. Acesta, în vârstă de 33 de ani, din satul Chelinţa, cu antecedente penale, în perioada ianuarie – iunie 2014 a comis mai multe furturi pe raza localităţii Ulmeni şi a comunelor învecinate. El a pătruns prin efracţie în locuinţe, case de vacanţă şi autoturisme de unde a sustras bunuri alimentare şi nealimentare. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi apoi prezentat instanţei care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!