Aflat intr-o vizita la sora lui, a prins gustul bucatariei franceze de care nu s-a dezlipit timp de aproximativ patru ani de zile. Ambitia si dezvoltarea abilitatilor din ce in ce mai mult l-au impins pe tanarul maramuresean spre Paris, unde a intalnit primul chef cu stea Michelin.

Spre surpinderea si bucuria lui a fost ales sa se alature echipei si intre timp a devenit mana dreapta a lui Chef Sebastian Richard. In faimosul restaurant din inima Parisului, George a avut ocazia sa gateasca pentru multi chefi cu renume, dar si pentru vedete internationale precum Natalie Portman, Jacques Chirac si Robert Taylor ( agentul din Matrix).

Pe data de 22 Spetembrie a.c. sigheteanul va fi prezent la Festivalul intenternational „Le Village International de la Gastronomie” din Paris.

Sunt mandru ca am sa reprezint Romania, alaturi de alte 50 de nationalitati, chiar in capitala gastronomiei mondiale. Sunt sigur ca acesta participare va aduce o „bila alba” comunitatilor de romani de peste hotare si nu numai, a tinut sa precizeze sigheteanul Mihali Cristian George.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și