Au vrut să evite întâlnirea cu oamenii legii pentru că nu aveau declarație pe proprie răspundere. Din nefericire, unul dintre ei a murit la scurt timp, până să fie prins de polițiști. Din primele informații se pare că acesta a făcut infarct după ce consumase mai multe doze cu băuturi energizante, scrie Ziarul Hunedoreanul.

Tinerii care se temeau că vor fi amendați pentru că nu aveau declarațiile pe proprie răspundere, au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei, în vârstă de 21 de ani, i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, chiar în apropierea locuinței. A făcut infarct și a murit, la scurt timp.

Potrivit polițiștilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de băuturi.

În urma necropsiei, concluziile medicilor Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara au fost că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet