Pe scări au fost găsite o haină şi un telefon mobil; tânărul a lăsat în urmă două cutii goale de bere, una chiar la picioarele sale. El a fost găsit la ora 9 de un angajat al catedrei, care a anunţat serviciul de ambulanţă şi poliţia. La această oră şi criminaliştii sosesc la locul nefericitului incident. Cei aflaţi la faţa locului presupun că tânărul venea de la festivalul Untold.

Potrivit unor surse ZIUA de CLUJ, trupul tânărului a fost descoperit la ora 08:30 de un cetăţean care trecea prin zonă, care a anunţat imediat Poliţia Locală, însă angajaţii instituţiei nu s-au deplasat la faţa locului.

Asupra tânărului decedat nu s-au găsit acte de identitate, însă a fost descoperit un card de consumaţie Untold.

Pe mâna stângă a fost găsită o brăţară de acces la festival. La faţa locului a venit şi tatăl tânărului, care a înnebunit de durere la vederea trupului neînsufleţit, fiind nevoie de intervenţia medicilor pentru a-l dezlipi din zonă. În aceste momente cadavrul a fost transportat în incinta Institutului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit poliţiştilor, persoana decedată este un tânăr de 25 de ani din Baia Mare.

Tânărul găsit spânzurat în centrul Clujului este angajat al ISU Maramureș. Paul Pascalau avea 25 de ani și era sublocotenent în cadrul Centrului Operațional ISU Maramureș. La sediul ISU Maramureș a fost arbordat steagul negru, semn că unitatea militară este în doliu în memoria colegului lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și