Stephen Callaghan, tată a trei copii, a interpelat clasa politică pe site-ul de colectare de fonduri GoFundMe sub titlul "vă rog să plătiți cheltuielile de vacanță ale copiilor mei".

El a explicat politicienilor că ar trebui să le acorde copiilor aceleași privilegii de care se bucură și ei. A fost însă publicul cel care i-a răspuns: a primit peste 6.000 de dolari australieni (4.000 de euro).

"Doamne Dumnezeule, i-ați făcut să roșească de RUȘINE pe toți politicienii Australiei", a scris el pe site.

Stephen Callaghan și-a descris frustrarea față de clasa politică, evocând deplasarea de 5.000 de euro cu elicopterul a fostei președinte a Camerei Reprezentanților, Bronwyn Bishop.

"Am primit mult mai mult decât speram, având în vedere că nu mă așteptam la nimic", a scris el pe GoFundMe, precizând că majoritatea donațiilor au venit de la oameni simpli, "la fel de dezgustați ca și mine".

O parte din bani îi va folosi pentru a merge în vacanță cu mașina în centrul Australiei și a cumpăra cauciucuri noi, a spus el. "Dar voi face o donație substanțială (peste 50%) în numele vostru pentru Stewart House", asociație de ajutorare a copiilor nevoiași.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și