Potrivit primarului oraşului Cisnădie, Gheorghe Huja, bradul care a fost montat în Piaţa Revoluţiei măsoară 42 de metri şi este cel mai înalt din ţară.

„Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România şi are suport din metal care îi permite o astfel de înălţime. Vrem ca toată comunitatea, şi mai ales copiii, să se bucure de el”, a transmis Gheorghe Huja, primarul oraşului Cisnădie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de reprezentanţii Primăriei oraşului Cisnădie, pe 1 decembrie va fi deschis un patinoar acoperit, iar în 5 decembrie, în Ajunul lui Moş Nicolae, va fi aprins şi iluminatul festiv, fiind pregătit şi un concert pop.

“În data de 1 decembrie, singurul patinoar acoperit din judeţul Sibiu, cel al oraşului Cisnădie, va fi deschis. Are o suprafaţă de aproximativ 800 mp. Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri începând cu orele 16 până la orele 21:30, iar în weekend va fi deschis de la orele 14:30 până la 21:30. (...) În data de 5 decembrie, începând cu ora 15.30 se va aprinde iluminatului festiv, odată cu un concert al artistelor Lora şi Andreea Bălan. Ca în fiecare an, la sfărşitul programului artistic, moşii vor coborî din clădirea Primăriei şi vor oferi cadouri copiilor”, se arată în comunicatul de presă.

În 2015, Primăria oraşului Cisnădie s-a lăudat, de asemenea, cu cel mai mare brad de Crăciun, acesta măsurând atunci 41 de metri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și