Alături de Mădălina este și grupul „Maramureșul pe bicicletă”, coordonat de Adrian Stanciu. Acesta va organizat duminică, 8 noiembrie, evenimentul caritabil „Pedalăm pentru Mădălina”. Întâlnirea are loc la 09.30, în fața Monumentului Ostașului Român din Baia Mare, iar pornirea se face la ora 10.00.

„Daca pana acum am pedalat doar din plăcere, acum avem ocazia sa o facem si cu un scop, acesta fiind Mădălina Breban. Am decis sa organizez o tură la care taxa de participare va întra direct în contul Mădălinei după finalizarea ei. Taxa de participare poate fi oricât. Vom strânge bănuț cu bănuț și ii vom dona! Nu am procedat asa înainte și nu se vor mai cere bani pentru ieșiri, decât în situațiile de genul, care sper că vor fi cât mai puține sau chiar deloc”, a declarat Adrian Stanciu.

Traseul este unul doar de asfalt, cu dificultate ușoară spre medie și se întinde pe aproximativ 40 – 50 km. Pe parcurs se vor vizita cinci biserici vechi din lemn și piatra, adevărate comori arhitecturale.

„Traseul este următorul: se pleacă din Baia Mare și prima oprire se face în Sacalaseni, la prima biserica, unde poposim cât dorim și urmăm drumul spre Coruia unde facem exact același lucru, la fel și în Culcea, Coas și Remetea Chioarului. Din Remetea Chioarului înaintăm prin Berechez, spre Șomcuta Mare, de unde urmează sa ne întoarcem spre Baia Mare prin Satulung, Arieșu de pădure, Coltau și Cătălina.

Citește tot articolul pe DirectMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și