„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes”, au scris cei de la Universitatea Craiova.

Victor Pițurcă a ajuns la gruparea craioveană în luna august.

Potrivit Digi Sport, prima opțiunea a patronului Mihai Rotaru la postul de antrenor al Universității Craiova este Cristiano Bergodi. O altă opțiune pentru banca Universității este Eugen Neagoe, și el liber de contract, după ce a părăsit-o pe FC Hermannstadt. Deși ar fi o variantă pe placul oltenilor, situația lui Neagoe e complicată. Tehnicianul a pregătit deja două echipe de Liga 1 în acest sezon și ar putea prelua o altă grupare abia în vara lui 2020.î

Dan Petrescu și-a reînnoit contractul cu CFR Cluj
Pe de altă parte, Dan Petrescu și-a reînnoit, sâmbătă, contractul cu CFR Cluj, după ce a condus gruparea din Gruia în primăvara europeană.

„Tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022. Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează! Mulțumim, Dan Petrescu”, au scris oficialii lui CFR Cluj pe site-ul clubului, relatează Mediafax.

Acesta este al doilea mandat al lui Petrescu pe banca tehnică a CFR-ului. Primul mandat s-a desfășurat în perioada iunie 2017 – iunie 2018. Până să revină la CFR, tehnicianul a petrecut o perioadă la cârma formației GZ Hengfeng.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și