In activitatile de atragere de noi membri, ne-am concentrat asupra cooptarii tinerilor in organizatia noastra, deoarece modurile de comunicare moderne, pe care acestia le folosesc, fac ca informatiile sa fie mult mai repede transmise catre un numar important de persoane. Tinerii au reactionat pozitiv la invitatia noastra, multi studenti borseni distribuind activitatile si ideile UNPR in mediul virtual.

Consideram ca sfarsitul anului 2017 este un nou inceput in viata partidului, care este inscris in registrul partidelor cu o conducere care nu va mai face greseli si va lupta pentru cresterea importantei acestuia la nivel national.

La Borsa s-a organizat Conferinta Locala a UNPR. Pe ordinea de zi s-a aflat organizarea Alegerilor pentru functia de presedinte al partidului si a noului Birou Politic Permanent. In functia de presedinte al organizatiei UNPR Borsa a fost ales dl. ing. Mihali Gavrila, care este si consilier local.

Alegerile au fost conduse de catre presedintele UNPR Maramures, dl. Cheudan Ioan. In acest moment UNPR este un partid care are ca si cuvant de ordine SERIOZITATEA. Nu putem face nimic daca stam deoparte sau daca nu suntem seriosi. La Borsa, cei alesi in Biroul Politic Permanent activeaza fara a avea interese personale si doresc binele comunitatii.

Îi invităm pe toți cei interesați să ni se alăture.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și