În vara anului 2016, după ce alegerile locale au fost câștigate la nivelul județului Maramureș de către PSD, cea mai mare formațiune politică reprezentată de liderul partidului, Gabriel Zetea, a încheiat o serie de protocoale de colaborare administrativă și politică cu formațiunile care fac parte din noul Consiliu Județean.

La ultima conferință de presă convocată în urmă cu o săptămână la sediul PSD Maramureș, președintele Gabriel Zetea a anunțat că va avea discuții cu liderii partidelor urmând să resemneze protocoalele existente încă de anul trecut. Acest lucru s-a materializat în cursul zilei de luni, 30 octombrie, când a fost resemnat și protocolul cu UNPR Maramureș, formațiunea fiind reprezentantă de Ioan Cheudan.

Obiectivele protocolului privesc susținerea reciprocă în plan politic și administrativ în județul Maramureș, respectiv susținerea proiectelor comune ale autorităților administrației publice locale de la nivelul Consiliului Județean Maramureș. Reprezentanții celor două formațiuni politice au stabilit să acționeze împreună pentru menținerea stabilității politice și economice în județul Maramureș, dar și pentru a reprezenta interesul județului în plan național și internațional, urmând să se consulte în toate chestiunile de interes județean major.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și