Fiecare organizație și-a propus să marcheze momentul cum a crezut de cuviință că e mai bine. UNPR Maramureș a sărbătorit împreună cu asistații de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Baia Sprie, contribuind cu cele necesare pentru ca bunicilor să nu le lipsească nimic din tradiția obișnuită a acestei zile.

Astfel, la masă nu au lipsit, mititeii, berea, prăjitura sau alte bunătăți menite să le facă bătrânilor ziua mai frumoasă. Cum astfel de bunătăți sunt savurate mai cu poftă dacă la masă cântă lăutarii, Formația „Folcloric”, în componența căruia s-au aflat: Alex Mare (vioară), Marius Remeș (taragot), Nelu Bora (clapă), soliștii vocali Crina Goloman și Florin Bumb, le-a împlinit dorința.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de fanfara orășănească care le-a interpretat câteva cântece specifice zilei de 1 Mai.

A fost o bucurie de nedescris în unitate la care au contribuit numeroși oameni de bine, printre care Viorel Pop, Adrian Cheudean, Liviu Ilieș, Ioan Șomcutean etc. Aceștia au înțeles că nu avem voie să ne uităm bătrânii, care și-au adus aportul în societate timp de zeci de ani în comunitățile noastre.

După cum spune președintele filialei Maramureșene, Ioan Cheudan, de-a lungul existenței sale, UNPR a promovat și apărat cu consecvență și maturitate politică principiile sale doctrinare referitoare la interesul național.

UNPR Maramureș nu și-a uitat înaintașii, tradițiile și va fi meru acolo unde va fi nevoie pentru progres și bunăstare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet