Băimăreanul a ajuns acum la Penitenciarul Gherla, însă acum se teme că ceilalți deținuți de aici își vor bate joc de el în ultimul hal din cauza accidentului pe care l-a produs în Baia Mare, în zona Mall-ului. Atunci tânărul intra cu BMW-ul personal în stația de autobuz de la Vivo Mall, reușind să omoare o tânără de doar 20 de ani și să schilodească pe viață un bărbat, pe șoțul tinerei, în vârstă de doar 23 de ani.

”Voi fi pus cu cei mai răi din penitenciar, care fac de la acte sexuale până la omor. Nu mă aruncați în groapa cu lei!”, le-ar fi spus Florin Onaci judecătorilor, potrivit jurnaliștilor de la Gândul.ro. El a povestit, conform celor de la Gândul, că în arestul din Baia Mare s-a întâlnit cu rude ale Denisei, fata decedată, care i-au spus că abia așteaptă să îl prindă.

”Ajuns aici, oamenii care mi-au făcut percheziția m-au întrebat cu ce am ajuns la ei și le-am povestit despre caz, și au zis «vai de capul tău, jumate penitenciarul e plin de ei». Și mi-au zis să nu spun la nimeni despre caz, să le zic că sunt cu altceva, dar a doua seară au început să mă strige după numărul de la mașină, deja știau că vin. Și au mai spus «lasă că ajunge el sus și vede el». Gândiți-vă, dacă sar 5 pe mine, ce o să mai pot face eu, un copil de numai 20 de ani. O să își bată joc de mine cum o să vrea”, a scris Vlad Florin Onaci în declarația depusă la dosar, obținută în exclusivitate de Gândul.

Săptămâna viitoare, va încerca să convingă judecătorii de la Tribunalul Maramureș să îl lase fie liber, sub control judiciar, fie în arest la domiciliu. Dacă însă instanța de judecată îi respinge cererea, va rămâne în penitenciar cel puțin 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet