Ingrediente:

400 g ficatei de pui
2 ardei grasi (rosu si galben)
Citeste si: Ficatei de pui cu struguri si ciuperci
1 mar ionatan
50 ml vin alb
1 ceapa
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

1. Curata ficateii de pielite, trece-i printr-un jet de apa rece si pune-i la scurs intr-o sita.

2. Intre timp, curata ardeii de seminte si cotor si taie-i in fasii. Ceapa tai-o julien, iar marul taie-l in felii potrivite.

3. Incinge 2-3 linguri cu ulei si pune ceapa, iar dupa cateva minute, adauga ficateii si amesteca. Cand sunt aproape gata, toarna vinul si lasa pe foc sa se evapore alcoolul.

4. Adauga ardeii si marul, sareaza si pipereaza dupa gust si lasa cateva minute, cat sa se inmoaie legumele. Serveste imediat.
Sugestie: Dupa ce s-a incins uleiul, caleste 2-3 catei de usturoi feliati si scoate-i inainte de a adauga celelalte ingrediente, ca mancarea sa nu capete gust amar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet