Eliberarea de PSD este una necesară. USR Maramureș a fost vocea cea mai puternică a opoziției. Suntem partidul care nu a stat și nu vom sta la aceeași masă cu PSD. Drumul pe care l-a ales acest partid îndepărtează România de la valorile europene. Reformarea lui este necesară. Din opoziție, va avea liniște suficientă pentru a se raporta cu respect la românii din țară și la cei din diaspora.

Votul de ieri este un semnal pentru întreaga clasă politică. Românii ne-au cerut să fim mai responsabili în actul de guvernare, mai atenți cu nevoile lor și mai puțin aplecați spre jocuri politice din interese de grup. Ne-au vorbit, indirect, de nevoia unei drepte puternice, golite de orgolii. Rezultatul scrutinului a fost ca un burete care vine să șteargă politica de cumetrie care a împânzit instituțiile publice și minciuna.

Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului USR Maramureș și au mers la vot împotriva reprezentantului PSD. Democrația se salvează, uneori, alegând un om pe care nu-l consideri cel mai potrivit. Am fost în această postură ieri. La anul vin două runde de alegeri extrem de importante: alegerile locale și cele parlamentare. USR MARAMUREȘ va aduce în fața dumneavoastră oameni care să reprezinte ALTERNATIVA, nu răul cel mai mic.

OM cu Om, VOT cu VOT schimbăm Maramureșul!


Deputat USR Vlad Emanuel Duruș, vicepreședinte Camera Deputaților

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și