Dan Barna: “Romania este impinsa in instabilitatea politica si economica. Problema este Liviu Dragnea.”

Cristian Seidler: “PSD sa extinda principiul fara penali in functii publice la nivelul tuturor demnitatilor.”

USR constatata ca PSD condus de Liviu Dragnea tine Romania captiva in coruptie si subdezvoltare si este incapabil sa guverneze tara pe care o duce din criza in criza.

In mai putin de un an de zile am traversat trei crize politice, OUG 13, schimbarea lui Sorin Grindeanu si un razboi pentru putere intre premierul Mihail Tudose si presedintele PSD Liviu Dragnea, si ne indreptam spre o criza economica, din cauza masurilor incompetente si iresponsabile ale guvernarilor PSD.

Am asistat, toti romanii, la situatii penibile, in care PSD isi doboara, printr-o motiune de cenzura, propriul guvern pentru ca asa a poftit Liviu Dragnea, un politician condamnat penal si judecat pentru coruptie, al carui unic obiectiv este sa opreasca dosarele care-i poarta numele.

Cresterea economica se bazeaza doar pe consum din import, nivelul de investitii este cel mai mic din ultimii 10 ani, viata romanilor este mai scumpa, stabilitatea bugetara a fost aruncata in aer, ne imprumutam pentru a plati salarii si pensii.

Romania este impinsa in instabilitatea politica si economica desi partidul de guvernamant are o majoritate confortabila in Parlament, pe care PSD a primit-o de la milioanele de romani care l-au votat, cu buna credinta. PSD isi bate joc de votul lor.

“Liviu Dragnea nu este si nu a fost niciodata preocupat de guvernare sau de programul de guvernare. Liviu Dragnea este disperat sa modifice legile Justitiei, sa submineaza activitatea DNA, sa discrediteze partenerii internationali ai Romaniei care cer transparenta si integritate. Asta provoaca instabilitate, crize guvernamentale succesive, remanieri de ministri si haos in procesul de guvernare”, a declarat Dan Barna, purtator de cuvant al USR.

“Atat timp cat Liviu Dragnea va fi presedintele PSD penalii vor avea in el un aliat, asa cum s-a intamplat cu Sevil Shaiddeh si Rovana Plumb, cercetate in dosarul Belina, pe care le-a aparat pana in ultima clipa. Chiar daca Shaiddeh si Plumb au fost remaniate, discursul ce ne-a fost servit de Dragnea si Tudose arata ca PSD nu a inteles mesajul oamenilor si al USR: “fara penali in functii publice”. Daca l-ar intelege ar trebui sa extinda aplicarea lui la nivelul tuturor demnitatilor publice”, a aratat Cristian Seidler, liderul grupului USR din Camera Deputatilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și