Unul dintre proiectele câștigătoare a fost cel al Asociației Părinților de la Grădinița Nr 12, privind dotarea acesteia cu echipamente de joacă pentru copii.

Sorin Petrovan, consilier local USRPLUS: „Suntem aici să vedem cum a fost implementat unul dintre proiectele câștigătoare prin bugetarea participativă. Ne bucurăm să vedem că banii au fost cheltuiți cu chibzuință, iar materialele și mobilierul de joacă sunt de cea mai bună calitate.

De asemenea, din banii alocați de către Consiliul Local pentru reparația acoperișului, s-a realizat o lucrare calitativă și la aproape jumătate din costul estimat inițial. Prin solicitarea de oferte repetate de la mai mulți constructori, am reușit să economisim o sumă semnificativă pentru bugetul local. ”

Echipa USRPLUS Sighetu Marmației dorește să o felicite și pe doamna director Adela Codrea care, de când se află în această funcție, a reușit să atragă investiții și sponsorizări pentru Grădinița 12.

Administrația locală, conducerea grădiniței și asociația de părinți au colaborat, așa cum este de fapt firesc, iar rezultatele se văd.
Împreună putem construi Sighetul pe care ni-l dorim cu toții!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și