Portalul reprezintă o platformă în limba română cu sfaturi și informații specializate despre una dintre cele mai răspândite afecțiuni.

Medici specialiști, psihologi și diabetologi colaborează pentru ca portalul să ofere conținut relevant, actualizat, verificat și interesant, atât persoanelor diagnosticate cu diabet, cât și celor interesate de un stil de viață sănătos.

Unul dintre obiectivele site-ului este acela de a aduce pacienții mai aproape de doctori. Centru important de resurse, www.complete-life.ro oferă articole specializate, întrebări și răspunsuri la cele mai frecvente probleme, un dicționar de termeni medicali care fac referire la diabet, dar și povești de viață și experiențe motivaționale.

Portalul pune la dispoziție în mod gratuit instrumente de calitate menite să îmbunătățească viața celor diagnosticați cu diabet, așa cum sunt Calculatorul Indicelui de masă corporală, Calculatorul de carbohidrați sau Jurnalul zahărului din sânge.

„Educația în diabet este o componentă importantă în gestionarea corectă a acestei afecțiuni. www.complete-life.ro este portalul care adună laolaltă persoane care pot oferi sfaturi avizate și pacienți care au nevoi și care așteaptă să fie îndrumați corect. Platforma oferă informații accesibile, grupate pe categorii de interes major. Și nu în ultimul rând, le amintește celor în cauză că o informare corectă asupra afecțiunii de care suferă duce la controlarea acesteia și contribuie, implicit, la o viață normală”, a declarat joi prin intermediul unui comunicat de presă al Sanofi dr. Cornelia Bala, președintele Asociația Română de Educație în Diabet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și