În municipiul Baia Mare poliţiştii au oprit pentru control aproape 50 de autovehicule şi au aplicat sancţiuni conducătorilor auto care nu au respectat normele legale în domeniu. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 13.000 lei.

Totodată, faţă de 11 conducători auto s-a dispus măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au depistat un bărbat de 39 de ani care conducea un autoturism pe DN18, în localitatea Vadu Izei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Pe DJ 108A, la intrarea în localitatea Buzeşti, un alt conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul în şanţ. În urma accidentului, bărbatul în vârstă de 46 de ani din Baia Mare a suferit leziuni şi a rămas internat sub supraveghere medicală.

Alte dosare penale au fost întocmite de poliţiştii din Remetea Chioarului pe numele a doi tineri din Posta în vârstă de 19 respectiv 16 ani. Primul este cercetat pentru că şi-a încredinţat autovehiculul minorului, care l-a condus fără să deţină permis de conducere. Tot la Remetea Chioarului şi tot conducând fără permis, a fost depistat de poliţişti un bărbat de 37 de ani din Baia Mare.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să respectaţi regulile de circulaţie atât pentru a nu fi sancţionaţi, cât mai ales pentru a ajunge la destinaţie în siguranţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet