Accidentul a avut loc pe podul de la ieşire din Vadu Izei. O femeie aflată la volanul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în decor, mașina oprindu-se în gardul unei case. Apelul iniţial la numărul unic de urgență 112 anunța faptul că mașina s-a răsturnat în râul Iza, însă această informație nu a fost confirmată de realitatea găsită în teren de către pompieri și polițiști.

„În dimineața zilei de 12 aprilie anul curent în jurul orei 07:20 am fost sesizați prin serviciul unic de urgențe 112 despre faptul ca pe strada Lazu Baciului din municipiu s-a produs un accident rutier soldat cu 2 victime. Am venit la fața locului și am constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză se fac cercetări pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și luarea măsurilor legale”, a declarat agentul principal Vasile Grijac, din cadrul Biroului Rutier Sighet, notează someseanul.ro.

Cele două victime, mamă și fiică, au fost preluate de către ambulanțele sosite la fața locului și transportate la Spitalul Municipal Sighet pentru investigații medicale amănunțite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și