„Analizăm post fuziune cum s-au unit cele două organizații. Din ceea ce vedem de la București, pare a fi un proiect reușit și la nivel național, dar și aici în Maramureș. Asta cu atât mai mult cu cât ne propunem o țintă ambițioasă. Maramureșul este un județ în care ambele formațiuni și UNPR și PMP au avut rezultate, este locul în care dorim ca însumarea să fie cel puțin aritmetică în rezultate și care să ne asigure cel puțin doi parlamentari, dacă nu chiar doi deputați și un senator. Suntem în acest moment într-un turneu, vizităm județele, încercăm să găsim soluțiile cele mai bune și să pregătim tot ceeace înseamnă precampania și campania electorală în condiții foarte bune. Căutăm totodată să vedem și problemele comunității, să vedem ce se poate găsi pentru județ, să îmbunătațim legile și activitatea din administrației “- a declarat președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu.

Steriu arată că propunerile de candidaturi din partea organizației Maramureș au fost făcute și urmează a fi analizate în aceste zile de conducerea centrală a partidului, care vrea să se asigure că va trimite în parlament oameni care pot să aducă un plus pentru maramureșeni.

„Avem în clipa de față un deputat de Maramureș, colegul nostru Nuțu Fonta, care este foarte implicat și pe care noi îl strigăm DN 18 pentru că se ocupă de problema infrastructurii și pe care vrea să o vadă rezolvată, il avem pe domnul Todoran, și-a exprimat dorința de a candida și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, domnul Morar, dar nu numai”, a mai spus Valeriu Steriu.

Acesta a mai arătat că se dorește o echipă cât mai solidă care să identifice modul in care va oferi soluții maramureșenilor în privința unor probleme extrem de importante precum investițiile, locurile de muncă sau infrastructura. Dealtfel, în cadrul întâlnirii de astăzi, un punct aparte de discuție l-a constituit stadiul lucrărilor de pe DN 18, deputatul Nuțu Fonta fiind cel care a oferit ultimele detalii. Pe larg însă despre acest subiect într-un material viitor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și